Menu Sluiten

Uitslagen

UITSLAGEN SWD176 (THE FINALS) – 9 juni – Wageningen – klik hier!

Hieronder lees je meer over het puntensysteem!

STANDAARD PUNTEN

1e plaats: 20 punten
2e plaats: 15 punten
3e plaats: 10 punten
4e plaats: 7 punten
5e plaats: 4 punten
6e plaats: 1 punten

EXTRA PUNTEN

Als er in de categorie 10 teams zitten krijgt het team dat de eerste plaats behaald, 10 punten extra naast de standaard punten. Het team dat de tweede plaats behaald krijgt 9 punten extra. Tot de laatste plaats, die krijgt dan nog 1 punt.

Elk team krijgt dus bij elke wedstrijd punten.

Voorbeeld: Team INVASION wordt 1e, ontvangt dus 20 (standaard) punten. Er zitten 12 teams in de categorie van INVASION, dus krijgt het team 12 punten extra erbij. Totaal voor deze wedstrijd: 32 punten.

Als een team wordt gepromoveerd naar het volgende level, krijgt het team de gemiddelde rankingspunten van de TOP-3 van het nieuwe level. Als er geen teams zijn in het nieuwe level, krijgt het team standaard 20 punten.

Ranking systeem

De punten van de 3 beste wedstrijden worden meegenomen in de ranking.
Voorbeeld: Je doet 5 edities mee, en je haalt de volgende punten: 25, 18, 4, 12 en 18. Dan nemen we de 25, 18 en 18 en deze punten worden dan opgeteld en tellen mee voor de ranking.

Hoe vaker je meedoet, hoe meer kans je hebt om je hoogste punten te verbeteren en je positie voor de ranking te versterken. Je ranking plaats zegt niets over eventuele uitslagen tijdens ‘The Finals’. Op de dag van ‘The Finals’ staat iedereen weer op 0, en zal er opnieuw gestreden worden voor een mooie ‘Finals’ beker.

HOEVEEL TEAMS GAAN ER NAAR ‘THE FINALS’?

Dit is per categorie verschillend en hangt af van het aantal teams dat hebben deelgenomen aan de wedstrijden, maar in principe de TOP-6 van alle categorieën. Elk seizoen, medio mei, zullen wij de voorlopige ranking op onze site gaan vermelden.

Contact

Shell We Dance
info@shellwedanceevent.nl
www.shellwedanceevent.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes rondom het
Shell We Dance Event en wanneer de ticketverkoop voor de events start?

Volg onze social media kanalen!